UDDANNELSESLÆGERNE

 

 

 

 

 

 

 

Cecilie Møller, fase 1 i speciallægeuddannelsen til almen praksis: 

Uddannelseslæge til praktiserende læge. Er i vores praksis fra 01.05.22 til 31.10.22. Fra den 01.11.22 og de næste 30 måneder skal hun på sygehuset, og hun kommer i vores praksis 1 dag om måneden i denne periode. Efter de 30 måneder på sygehuset kommer hun igen i vores praksis i ½ år. 

 

Kemal Sabaredzovic, fase 1 i speciallægeuddannelsen til almen praksis:

Under uddannelse til praktiserende læge og er i øjeblikket på sygehuset, men han kommer tilbage til vores praksis 1 dag om måneden. Efter 30 måneder på sygehuset kommer han igen i vores praksis i ½ år. 

 

Lotte Drusturp, fase 1 i speciallægeuddannelsen til almen praksis:

Under uddannelse til praktiserende læge og er i øjeblikket på sygehuset, men hun kommer tilbage til vores praksis 1 dag om måneden. Efter 30 måneder på sygehuset kommer hun igen i vores praksis i ½ år. 

 

Jesper Dahl Stender, fase 1 i speciallægeuddannelsen til almen praksis: 

Under uddannelse til praktiserende læge og er i øjeblikket på sygehuset, men han kommer tilbage til vores praksis 1 dag om måneden. Efter 30 måneder på sygehuset kommer han igen i vores praksis i ½ år. 

 

Maria Hauge Jensen, basislæge:

Uddannelseslæge som basislæge i vores praksis fra 01.09.22 til 28.02.23. 

 

Daniella Rahim, introduktionslæge til almen praksis:

Introduktionslæge til almen praksis i vores praksis fra 01.09.22 til 28.02.23. Hun har tidligere været på neurologisk afdeling.